Cartoons

All website content: © HondenLot | KVKnr: 69598886 | Westbeemster | mail: info@HondenLot.nl

Cartoons

Ik ben dol op tekenen en schilderen. Als kind schetste en schilderde ik er al flink op los en ik ben dit altijd blijven doen. Ik ben heel erg blij dat ik in 2016 besloot om gericht voor HondenLot te gaan tekenen. Niet alleen omdat ik het heerlijk vind om te doen, maar ook omdat beelden vaak meer zeggen dan tekst. Ik doe dit digitaal met een tekentablet. Hierdoor zijn de mogelijkheden groot en inmiddels kan ik vanuit HondenLot de volgende diensten aanbieden.

 

Een bestaande cartoon van HondenLot bestellen?

Dat kan! Neem contact met mij op. Per bestaande HondenLot cartoon betaal je €12,10 (incl BTW, dus €10,- ex BTW). Zodra het geld is overgemaakt stuur ik jou het bestand op in hoge resolutie (drukbestand). Dit kun je vervolgens zelf laten afdrukken op het gewenste formaat (alleen voor eigen gebruik).

Indien je liever een kant en klaar product ontvangt, dan zal ik de bestelling voor jou plaatsen en worden de productiekosten & eventuele verzendkosten aan de kostprijs toegevoegd.

Let op: ik blijf eigenaar van deze werken, mijn logo blijft er op staan en het is verboden om deze bestanden te delen met derden of verder door te verkopen.

 

Specifieke cartoons voor professionals (prijs in overleg)

Met behulp van duidelijke instructies (briefing) kan ik een cartoon maken voor jouw bedrijf. Ik lever de cartoon als product af in hoge resolutie voor eigen gebruik. Mogelijke formats: TIFF, JPEG, PSD, PDF, PNG

Afhankelijk van de complexiteit van de cartoon kunnen we een prijsafspraak maken of ik hanteer een uurtarief.

 

Een cartoon van jouw hond

Wil jij een HondenLot cartoon van jouw hond hebben? Dat kan! Kosten bedragen €50,- (incl BTW) per dier.

 

 

 

 

 

Overige diensten van HondenLot: