Aanbieding - afstudeerconsult op afstand

Afstudeerconsult op afstand

Let op: dit betreft een tijdelijke aanbieding!


Momenteel begeleid ik een gedragstherapeut in opleiding bij Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hij heet Mike Kelia en hij heeft een tijd met mij meegelopen en meegekeken tijdens mijn consulten. Hierbij maakte hij ook iedere keer als opdracht zijn eigen behandelplan en analyse. Dit afstudeerstage onderdeel heeft hij uitstekend afgerond waardoor hij nu klaar is om zelfstandig casussen in behandeling te nemen, als laatste onderdeel van het afstuderen. Deze consulten neemt hij zelf af onder mijn toezicht en begeleiding.


Hierdoor kan ik het volgende aanbieden:


Afstudeerconsult op afstand (€60,- incl BTW) via videobellen

Wat houdt het in:


  • Vooraf het invullen van een uitgebreide vragenlijst, afkomstig van de betreffende gedragstherapeut in opleiding, Mike Kelia
  • Aangevuld met het eventueel vooraf insturen van videos die besproken kunnen worden is mogelijk en kan waardevol zijn (echter ik verzoek hierbij mensen wel nadrukkelijk om eventuele ongewenste reacties NOOIT uit te lokken)
  • Er wordt gebruik gemaakt van Google Meet, waarbij zowel Mike als ik (Lot van HondenLot) aan het videogesprek zullen deelnemen. Mike neemt het consult af. Lot kijkt mee en is ook beschikbaar voor input indien gewenst.
  • In een gesprek van ongeveer anderhalf uur zal Mike zijn inzichten delen en adviezen geven waar je direct mee aan de slag zal kunnen gaan
  • Binnen 2 weken na het consult ontvang je van Mike een verslag inclusief de besproken behandeladviezen


Kosten: €60,- inclusief BTW 

Duur van het videoconsult: ongeveer anderhalf uur


Betaling van de factuur aan HondenLot vindt aan het einde van het gesprek plaats (via iDEAL of per bankoverschrijving).

Let op: ook op deze dienst zijn de Algemene Voorwaarden - HondenLot van toepassing.Overige diensten van HondenLot:

Deze website maakt gebruik van cookies (functioneel en om op anonieme basis informatie te vergaren over het surfgedrag van website bezoekers via google analytics). Door te klikken op "Accepteren" gaat u hiermee akkoord.

Lees de HondenLot Cookie Verklaring
Accepteren