Consult Gedrag & Welzijn

Consult gedrag & welzijn


Momenteel ben ik helaas niet beschikbaar voor hulpvragen in verband met een tijdelijke opdracht die mijn volledige inzet vraagt. Neem gerust contact op. Eventueel kan ik andere kundige collega's tippen in jouw regio.


Ervaar jij problemen met het gedrag van jouw/jullie hond/honden of maak je je zorgen over het welzijn van jouw hond(en)? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen per mail of via het contactformulier op mijn website. Ik reageer zo snel mogelijk en voorzie je graag van gericht advies aan de hand van een thuisbezoek.


Wat kun je verwachten?

Door middel van het overbrengen van mijn kennis en het aanbieden van praktische handvatten, probeer ik de relatie tussen hond(en) en mens(en) en/of honden onderling op een positieve manier te beïnvloeden. Bij mij ligt de nadruk op het verbeteren van het welzijn van zowel de hond(en) als die van alle betrokken gezinsleden. Aan de hand van een vooraf in te vullen vragenlijst en een thuisbezoek, pas ik mijn adviezen aan op de behoeftes en de mogelijkheden binnen het huishouden. Iedere hond is uniek, ieder mens ook!


Consult gedrag & welzijn
Kosten: €175,- inclusief btw en reiskosten*

Dit houdt in:

  • Invullen en retourneren van een uitgebreide vragenlijst
  • Thuisbezoek, gesprek & observatie van ongeveer 1,5 uur
  • Uitleg gedragsanalyse, adviezen en prognose
  • Overhandiging van adviesdocumenten & cartoons met uitleg
  • Indien de situatie het toelaat zal ik de praktische adviezen ter plekke demonstreren (therapie/training). Ik verzorg altijd de nodige uitleg waarmee gezinsleden zelf met de hond aan de slag kunnen gaan.
  • Beschikbaar voor contact & advies per mail tot 2 maanden na het thuisbezoek


De kosten hiervoor bedragen €175,- inclusief BTW en reiskosten*. Betaling van de factuur vindt plaats aan het einde van mijn bezoek (via pin, bankoverschrijving of via Tikkie/iDeal).


Extra: verslag van het consult

Kosten: €80,- incl BTW

Dit houdt in:

  • een verslag met daarin de besproken uitleg over het gedrag en de besproken gerichte adviezen op een rijtje.Indien gewenst is een thuisbezoek altijd uit te breiden met extra bezoek(en)/privétrainingsessie(s). Hier zijn extra kosten aan verbonden.


Extra: vervolgbezoek(en)

Kosten: €100,- per uur, incl BTW en reiskosten*

Deze dienst kan alleen ingezet worden als een vervolg van een consult gedrag & welzijn.

Duur: 60 minuten, exclusief reistijd

Kosten: €100,- per uur, inclusief BTW en reiskosten*


* Informatie m.b.t. reiskosten:

Ik hanteer een maximale reistijd van 1 uur en een maximale afstand van 50 km vanaf Westbeemster. Bij een langere reistijd of grotere reisafstand kan ik helaas geen thuisbezoeken bieden. Klik hier voor advies op afstand.


Betaling van de factuur vindt aan het einde van mijn bezoek plaats (via pintransactie, per bankoverschrijving of via Tikkie/iDeal).


Let op: op bovenstaande diensten zijn de Algemene Voorwaarden - HondenLot van toepassing.


Overige diensten van HondenLot: