Lezingen

All website content: © HondenLot | KVKnr: 69598886 | Westbeemster | mail: info@HondenLot.nl |

Lezingen

In overleg is het mogelijk om mij in te huren voor het geven van lezingen over honden (gedrag en welzijn). Het precieze onderwerp en de tijdsduur kan eventueel in overleg bepaald worden, maar er kan ook gekozen worden voor bestaande lezingen die ik eerder heb gegeven. Interesse in het organiseren van een HondenLot lezing? Neem dan vooral contact met mij op!

 

Bekijk ook mijn agenda voor aankomende events.

 

Bestaande lezingen:

 

De Emotionele Belevingswereld van Honden

Altijd al willen weten wat er nu precies achter het gedrag van honden schuil gaat en waarom honden doen wat ze doen? Dan is deze lezing voor jou. Met behulp van de laatste wetenschappelijke inzichten nemen we een kijkje in het hondenbrein. Wordt hondengedrag alleen aangestuurd door leerervaringen? Of speelt er meer? Kunnen mensen hondengedrag àltijd naar wens beïnvloeden? Bekende gedragsproblemen en praktische toepassingen van de aangereikte nieuwe inzichten in dagelijkse situaties komen aan bod. Deze lezing staat garant voor een flinke eye-opener voor alle mensen die honden een warm hart toedragen.

 

Met behulp van veel beeldmateriaal (videos en HondenLot cartoons) ontvangt het publiek uitleg over de krachtige invloed van overlevingsmechanismen binnen het hondenbrein (emoties) op gedrag.

Duur van deze lezing: 1,5 uur

 

 

Overige diensten van HondenLot: