Preventie

Preventieadvies


Het kan heel waardevol zijn om kennis en inzichten op te doen vóórdat je aan een hond of pup begint en/of vóórdat er zorgen of problemen ontstaan.


Ik betrap mezelf regelmatig op de gedachte: "Als ik de kennis die ik nu heb ook had gehad toen ik mijn hondje als pupje adopteerde, dan had ik zo veel dingen zooo anders aangepakt". Vandaar dat ik preventie advies & training aanbied als dienst, in de hoop dat veel mensen hier vruchten van kunnen plukken.


Preventieadvies
Kosten: €225,- incl BTW en reiskosten*

Voor wie: De hond is onderweg of pas net in huis komen wonen en er is behoefte aan advies die de kans op het ontstaan van, zorgen, problemen en conflicten verkleint.


Wat houdt het in: Ik kom langs en deel kennis en inzichten over het gedrag & welzijn van honden.


Duur van het bezoek: 1,5 uur max

Kosten: €225,- inclusief BTW en reiskosten *


Ik neem bij al mijn bezoeken geprinte cartoons mee.


* Extra informatie:

Ik hanteer een maximale reistijd van 1 uur en een maximale afstand van 50 km vanaf Westbeemster. Bij een langere reistijd of grotere reisafstand kan ik helaas geen thuisbezoeken bieden. Klik hier voor advies op afstand.
Betaling van de factuur vindt aan het einde van mijn bezoek plaats (via pintransactie, per bankoverschrijving of via Tikkie/iDeal).


Let op: op bovenstaande diensten zijn de Algemene Voorwaarden - HondenLot van toepassing.Overige diensten van HondenLot: