Preventie

Preventieadvies


Momenteel zijn er veel hulpvragen. Hierdoor kan de wachttijd langer zijn dan gebruikelijk.


Het kan heel waardevol zijn om al aan de slag te gaan met het opdoen van kennis vóórdat je aan een hond of pup begint. Of, in elk geval, vóórdat er problemen ontstaan. Ik betrap mezelf regelmatig op de gedachte: "Als ik de kennis die ik nu heb ook had gehad toen ik mijn hondje als pupje adopteerde, dan had ik zo veel dingen zooo anders aangepakt". Vandaar dat ik preventie advies & training aanbied als dienst, in de hoop dat veel mensen hier vruchten van kunnen plukken.


Preventieadvies (€125,- incl BTW ex reiskosten*)

Voor wie: De hond is onderweg of pas net in huis komen wonen en er is behoefte aan advies die de kans op het ontstaan van problemen en conflicten verkleint.

Wat houdt het in: Ik kom langs en deel kennis en inzichten over het gedrag & welzijn van honden.


Duur: 1,5 uur max. exclusief reistijd

Kosten: €125,- inclusief BTW, exclusief reiskosten *


Ik neem bij al mijn bezoeken geprinte basisinformatie/adviezen mee waarmee je direct aan de slag kunt.
* Extra informatie over de opbouw van mijn facturen:

Reiskosten bedragen €0,20 per gereden kilometer ten behoeve van de afspraak (heen en terug) vanaf postcode 1464 Westbeemster + eventuele parkeerkosten die ten behoeve van de afspraak worden gemaakt.

De opbouw van mijn facturen ziet er als volgt uit:
Kosten dienstvorm ex btw + reiskosten = subtotaal bedrag exclusief btw. Hier wordt vervolgens 21% btw aan toegevoegd voor het eindbedrag inclusief btw.

Betaling van de factuur vindt aan het einde van mijn bezoek plaats (via pintransactie, per bankoverschrijving of contant).


Let op: op bovenstaande diensten zijn de Algemene Voorwaarden - HondenLot van toepassing.Overige diensten van HondenLot: