Advies op afstand

Advies op afstand


Momenteel zijn er veel hulpvragen. Hierdoor kan de wachttijd iets langer zijn dan gebruikelijk. Neem gerust contact op. Eventueel kan ik andere kundige collega's tippen in jouw regio.


Wanneer een thuisbezoek niet haalbaar is, dan is het in overleg mogelijk om met mij een online video gesprek in te plannen (via bijvoorbeeld Skype, Google Meet/Hangout, Facetime of Whatsapp).


Video advies op afstand (€60,- incl BTW per uur)

Voor wie: voor iedereen die graag toegang wil tot mijn huidige kennis en inzichten.

Gericht betrouwbaar advies is helaas niet altijd haalbaar zonder thuisbezoek, maar ervaring heeft mij geleerd dat ik via video bellen mensen wel kan voorzien van waardevolle inzichten.


  • Zowel vooraf als achteraf contact per mail
  • Het insturen van videos die we samen bespreken is mogelijk (echter ik verzoek hierbij mensen wel nadrukkelijk om eventuele ongewenste reacties NOOIT uit te lokken)
  • Bij gebruik van Skype of Google kan ik mijn bureaublad delen, zodat ik mijn eigen illustraties/animaties/videos kan tonen terwijl ik uitleg geef. Geregeld deel ik hierbij ook materiaal uit mijn lezingen (over lichaamstaal, emoties, agressie en hondenwelzijn)
  • Indien het mij nodig/waardevol lijkt, dan deel ik hierbij ook mijn basis adviesdocumenten en links naar youtube videos met praktische uitleg van eventuele oefeningen die ik aanraad om te trainen
  • Nazorg/feedback per mail tot 2 maanden na het gesprek


Kosten: €60,- inclusief BTW per uur |  €90,- incl BTW voor een gesprek van anderhalf uur

Het is ook mogelijk om tijdens het gesprek uit te breiden van 1 uur naar anderhalf uur

Bij een kleine uitloop (van max 15 minuten) reken ik geen extra kosten


Betaling van de factuur vindt aan het einde van het gesprek plaats (via iDEAL of per bankoverschrijving).


Let op: ook op bovenstaande diensten zijn de Algemene Voorwaarden - HondenLot van toepassing.Overige diensten van HondenLot: