Cartoons

All website content: © HondenLot | KVKnr: 69598886 | Westbeemster | mail: info@HondenLot.nl |

Cartoons

Ik ben dol op tekenen en schilderen. Als kind schetste en schilderde ik er al flink op los en ik ben dit altijd blijven doen. Ik ben heel erg blij dat ik in 2016 besloot om gericht voor HondenLot te gaan tekenen. Niet alleen omdat ik het heerlijk vind om te doen, maar ook omdat beelden vaak meer zeggen dan tekst. Ik blijf continu schetsen op papier, maar het uitwerken van mijn ideeën doe ik inmiddels digitaal met een tekentablet. Hierdoor zijn de mogelijkheden groot en kan ik vanuit HondenLot de volgende diensten aanbieden.


Een bestaande cartoon van HondenLot bestellen?

Dat kan! Neem contact met mij op. Per bestaande HondenLot cartoon betaal je €12,10 (incl BTW, dus €10,- ex BTW). Bij een bestelling (per mail: info@HondenLot.nl) stuur ik eerst een bevestiging met factuur. Zodra het geld is overgemaakt stuur ik jou het bestand op in hoge resolutie (drukbestand). Dit kun je vervolgens zelf laten afdrukken op het gewenste formaat (let op: alleen voor eigen gebruik. Voorbeelden van eigen gebruik zijn: drukwerk ophangen in een hondenschool, op een praktijk, gebruik tijdens lezingen of tijdens consulten. Wat niet is toegestaan is drukwerk uitdelen of verkopen aan derden).

Indien je liever een kant en klaar product ontvangt, dan zal ik de bestelling voor jou plaatsen en worden de productiekosten & eventuele verzendkosten aan de kostprijs toegevoegd.

Let op: ik blijf eigenaar van deze werken, mijn logo blijft er op staan en het is verboden om deze bestanden te delen met derden of verder door te verkopen.


Specifieke cartoons voor professionals (prijs in overleg)

Met behulp van duidelijke instructies (briefing) kan ik een cartoon maken voor jouw bedrijf. Ik lever de cartoon als product af in hoge resolutie voor eigen gebruik. Mogelijke formats: TIFF, JPG, PSD, PDF, PNG

Afhankelijk van de complexiteit van de cartoon kunnen we een prijsafspraak maken of ik hanteer een uurtarief.


Opdrachten die ik in het verleden al heb mogen uitvoeren waren o.a:

  • Logo ontwerp & losse cartoons voor Pawsense.be
  • Poster over het herkennen van pijn & ongemak bij honden in opdracht van MK dierfysiotherapie
  • Poster & artwork voor lezingen en folders voor Praktijk voor Dierfysiotherapie ZW-FRL
  • Logo ontwerp voor VolgJeHond


Een cartoon van jouw hond

Wil jij een HondenLot cartoon van jouw hond(en) hebben? Dat kan! Stuur mij een leuke foto van jouw hond per mail (info@HondenLot.nl) die ik als basis kan gebruiken voor de cartoon. Kosten bedragen €50,- (incl BTW) per dier.Begroeting of beproeving webversie
Woordkeuze
HondenLot x MK dierfysiotherapie webversie
websiteRust-Ruimte-Regelmaat
Overige diensten van HondenLot: